Sakarya'nın bungalovları tabiatla yükseliyor

Şehrin sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi için önemli projeleri tek tek hayata geçiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yerli ve yabancı turistleri ağırlayacağı ilk bungalovlarını İl Ormanı Tabiat Parkı’nın kalbinde inşa ediyor. SAKARYA (İGFA) – Büyükşehir Belediyesi, şehrin sosyal yapısına değer katmak, yeni donatı alanları oluşturmak ve mevcut tesislerin hassas dokunuşlarla yenilenmesi konusunda süratli bir çalışma yürütüyor….

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Sakarya'nın bungalovları tabiatla yükseliyor

Şehrin sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi için önemli projeleri tek tek hayata geçiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yerli ve yabancı turistleri ağırlayacağı ilk bungalovlarını İl Ormanı Tabiat Parkı’nın kalbinde inşa ediyor.

SAKARYA (İGFA) – Büyükşehir Belediyesi, şehrin sosyal yapısına değer katmak, yeni donatı alanları oluşturmak ve mevcut tesislerin hassas dokunuşlarla yenilenmesi konusunda süratli bir çalışma yürütüyor.

Şehrin merkezindeki uçak, vagon, ters ev, Çark Caddesi rekreasyon projeleri bu konuda en önemli örnekler oldu. Son olarak sil baştan yenilenen doğanın kalbi İl Ormanı Tabiat Parkı’nda tatil turizmi için popüler konseptli bir bungalov projesine başlandı.

Park içinde hazırlanan tabiatın en güzel noktalarından bir tanesine 10 bungalov inşa ediliyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tabiat parkında kendisine ait orman evlerinin yanında bin 30 dekarlık alanda bungalovlar yükseliyor.

UYGUN FİYATA BUNGALOV TATİLİ

İlk etapta 4 adet bungalovun temel bölümü hazırlandı, karkas bölümü tamamlandı.Her biri 42 metrekare kapalı alana, 10 metrekarelik ise verandalı alana sahip olan bungalovların içi son teknoloji ve mimariyle hazırlanıyor.

Kısa sürede zamanda tamamlanacak olan projenin çevresi yeni nesil peyzaj uygulamalarıyla estetik hale getirilecek. Bu alanda taş yollar, ahşap merdiven, çiçekli alanlar yer alacak. Tamamlandığında yerli ve yabancı turistler, Sakarya’nın en güzel ormanında piyasadan çok daha uygun fiyata bungalov tatili yapabilecek.

Kaynak : İGFA

Benzer Haberler
İsrail Ordusu Gazze’de Filistinlilere Ait Evleri Hedef Aldı
İsrail Ordusu Gazze’de Filistinlilere Ait Evleri Hedef Aldı
İsrail Ordusu, Gazze’yi Bölmek İçin 15 Kilometrelik Koridor Açtı ⏬👇
İsrail Ordusu, Gazze’yi Bölmek İçin 15 Kilometrelik Koridor Açtı ⏬👇
Ayrıntılar Geliyor: Yeni Teknoloji Ürünleri Tanıtılacak ⏬👇
Ayrıntılar Geliyor: Yeni Teknoloji Ürünleri Tanıtılacak ⏬👇
Petrol Fiyatları Enflasyon Verileri ve Arz Endişeleriyle Dalgalandı ⏬👇
Petrol Fiyatları Enflasyon Verileri ve Arz Endişeleriyle Dalgalandı ⏬👇
Katar Emiri Şeyh Temim, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Tebrik Etti ⏬👇
Katar Emiri Şeyh Temim, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Tebrik Etti ⏬👇
Ryabkov: Trump’ın Tehditleri Diplomatik Çözümlere Odaklanmayı Gerektiriyor
Ryabkov: Trump’ın Tehditleri Diplomatik Çözümlere Odaklanmayı Gerektiriyor
Haberin Zirvedeki Doğru Adresi
Copyright © 2025 Tüm hakları ZİRVE HABER 'de saklıdır.